Gradite sigurnu budućnost uz EcoCocon

EcoCocon konstruktivni sistem zidova od slame obezbeđuje održiv i zdrav život uz izvanrednu energetsku efikasnost.Informacije o panelu – građevinskom elementu budućnosti

98% PRIRODNI OBNOVLJIVI MATERIJALI

ODLIČNE TERMALNE PERFORMANSE

KLIMATSKI NEUTRALAN

Home
Home
Home

IZVANREDAN KVALITET VAZDUHA U UNUTRAŠNJOSTI OBJEKTA

PROIZVODNJA PREMA PROJEKTU DA ODGOVARA BILO KOM DIZJANU

KONSTANTAN I SERTIFIKOVAN KVALITET

Kako funkcioniše

01

Kontaktirajte nas za besplatnu ponudu

Razmišljate o održivom stanovanju? Pošaljite nam skicu Vašeg projekta, a mi ćemo Vam, na osnovu površine zidova, dati neobavezujuću ponudu cene.

02

Preuzmite tehnički projekat

U saradnji sa Vašim projektantom mi pripremamo detaljne tehničke crteže projekta precizirajući sve oblike i dimenzije panela.

03

Odobrite detaljnu ponudu

Kada Vi i Vaš projektant odobrite projekat panela obezbedićemo Vam detaljnu ponudu za sve elemente zidova.

04

Započnite gradnju

Dostavljamo numerisane panele sa planom ugradnje direktno na gradilište i obezbeđujemo izvođaču radova detaljne priručnike i video material za izgradnju Vašeg EcoCocon projekta.

Započnite Vaš projekat besplatnom ponudom

Kako ljudi komentarišu EcoCocon?

Home

Za nas je važno da znamo da živimo u kući koja je dobra za naše zdravlje, za životnu sredinu, a na duži period, i za naš bankovni račun. Kvalitet vazduha u unutrašnjosti, akustična atmosfera stvorena ugradnjom prirodnih materijala i zidovi koji dišu čine boravak u kući veoma prijatnim. A biti u mogućnosti doprineti većoj održivosti u svetu korišćenjem ovih materijala je, takođe, vrlo lepo.

Gejr, Tina, Noa i Nilo, vlasnici kuće

Home

Naš projekat Škola za život baziran je na beskompromisnoj upotrebi ekoloških materijala. EcoCocon je u kombinaciji sa glinenim malterom ispunio sve uslove za prirodne objekte koji skladište CO2, pružajući pravo rešenje za klimatski krizu. Osim toga što je sjajan termoizolacioni material, EcoCocon je stvorio zdravu mikroklimu unutrašnjosti objekta sa odličnim kvalitetom vazduha.

Stefan Stefansen, preduzetnik

Home

Već više od tri godine uživam živeći u svojoj EcoCocon kući, koja je prva takva izgrađena u Švedskoj. Kombinacija sa glinenim malterom funkcioniše dobro za unutrašnju klimu, a i izgleda veoma lepo. Paneli su do našeg ostrva transportovani helikopterom, a posle toga je bilo potrebno samo nekoliko dana da ugradnja bude završena. Preporučujem gradnju EcoCocon panelima i oblaganje zidova glinenim malterom, naročito kada se ovi materijali kreativno kombinuju sa drugim ekološkim građevinskim materijalima i rešenjima maksimalne fleksibilnosti.

Renk Smitenberg, vlasnik kuće

Home

Volimo našu letnju vikendicu i njen svež unutrašnji vazduh, lepe zemljane zidove i prozračnu arhitekturu. U kući ne uživamo samo svim svojim čulima i zbog estetike, već je dobro i što znamo šta je u zidovima. Debeli zidovi obloženi glinom harmoničnih boja stvaraju potpuno jedinstven zvučni doživljaj. Svaki put kada dođemo tamo oseća se svež vazduh, iako prođe i više nedelja od naše poslednje posete. Kada se kuća ne greje, vlaga se održava na niskom nivou tokom cele godine. Mi smo vršili merenja tokom dve godine, tako da ovo nije samo osećaj, već činjenica.

Marija Sandel, Vlasnik kuće

Home

Upotreba EcoCocon sistema je potpuno promenila moj stav o korišćenju prirodnih materijala u mojoj profesiji. Kao jednostavan i sertifikovan konstruktivni sistem, EcoCocon je omogućio kvalitetnu gradnju uz ekološke vrednosti.

Kati Jola-Alanen, Arkitekta

Težimo zdravijem svetu

Zgrade i građevinski sektor globalno učestvuju sa 39%

u ukupnoj emisiji štetnih gasova.

EcoCocon ne koristi samo materijale koji apsorbuju CO2 iz atmosfere, nego, zahvaljujući izvanrednim termoizolacionim performansama našeg sistema, štedimo i značajnu količinu energije tokom čitavog životnog veka objekta.

Kao kompanija težimo da što je moguće više popularizujemo prirodne materijale u građevinarstvu i promovišemo rešenja koja su zdrava i za ljude i za planetu.

Naša priča