Ubrzajte razvoj svojih projekata

Tradicionalna gradnja oduzima vreme, energiju i retko ide glatko. EcoCocon paneli od slame nude bilo kom investitoru lakšu, bržu i pogodniju gradnju. Saznajte više o benefitima našeg zidnog sistema.

Brzina izgradnje

EcoCocon zidni sistem se veoma lako i brzo ugrađuje. Izgradnja isključivo suvim procesom ubrzava realizaciju projekta i štedi troškove – ugradnja EcoCocon panela od strane jedne osobe vrši se brzinom od 22 minuta/m².

Za preduzetnike

Sertifikovan kvalitet

Zahvaljujući fabričkom proizvodnom procesu, sigurni smo u konstantan kvalitet i preciznost naših panela. Svi standardi i regulative koje prate svaku fazu proizvodnje ili izgradnje potvrđeni su različitim sertifikatima koje posedujemo.

Za preduzetnike
Za preduzetnike
Za preduzetnike
Za preduzetnike

Kontrola troškova

Kada je tehnički projekat za izradu panela pripremljen, naš troškovni proračun je završen, zagarantovan i sadrži sve materijale i dodatke. Naši paneli su precizni u milimetar i odgovaraju svakom dizajnu. Prelazak na EcoCocon sistem gradnje može biti izveden u bilo kojoj fazi projektovanja, bez značajnijih promena.

Za preduzetnike

Smanjena emisija CO2

EcoCocon paneli od slame su proizvedeni od 98% prirodnih i obnovljivih materijala. Uz malo povećanje investicije, Vaš projekat će postati zeleniji, energetski efikasniji i održiv na duge staze.

Za preduzetnike

Razvijte svoj sledeći projekat EcoCocon zidnim sistemom

Kontaktirajte nas i pružićemo Vam više informacija.

Saznajte više o EcoCocon zidnom sistemu

Zainteresovani ste za održivu gradnju? Kontaktirajte nas