Ubrzajte razvoj svojih projekata

Tradicionalna gradnja oduzima vreme, energiju i retko ide glatko. EcoCocon paneli od slame nude bilo kom investitoru lakšu, bržu i pogodniju gradnju. Saznajte više o benefitima našeg zidnog sistema.

Brzina izgradnje

EcoCocon zidni sistem se veoma lako i brzo ugrađuje. Izgradnja isključivo suvim procesom ubrzava realizaciju projekta i štedi troškove – ugradnja EcoCocon panela od strane jedne osobe vrši se brzinom od 22 minuta/m².

Sertifikovan kvalitet

Zahvaljujući fabričkom proizvodnom procesu, sigurni smo u konstantan kvalitet i preciznost naših panela. Svi standardi i regulative koje prate svaku fazu proizvodnje ili izgradnje potvrđeni su različitim sertifikatima koje posedujemo.

Kontrola troškova

Kada je tehnički projekat za izradu panela pripremljen, naš troškovni proračun je završen, zagarantovan i sadrži sve materijale i dodatke. Naši paneli su precizni u milimetar i odgovaraju svakom dizajnu. Prelazak na EcoCocon sistem gradnje može biti izveden u bilo kojoj fazi projektovanja, bez značajnijih promena.

Smanjena emisija CO2

EcoCocon paneli od slame su proizvedeni od 98% prirodnih i obnovljivih materijala. Uz malo povećanje investicije, Vaš projekat će postati zeleniji, energetski efikasniji i održiv na duge staze.

Razvijte svoj sledeći projekat EcoCocon zidnim sistemom

Kontaktirajte nas i pružićemo Vam više informacija.

Saznajte više o EcoCocon zidnom sistemu

Zainteresovani ste za održivu gradnju? Kontaktirajte nas