Pružite svojim klijentima najviše od svoje kreativnosti

Ispunite snove svojim klijentima i projektujte im zdrave, udobne i prirodne objekte. EcoCocon zidni sistem nudi arhitektima lakši način da projektuju i izgrade pasivnu kuću. Saznajte više o prednostima naših panela od slame.

Neograničena kreativnost

EcoCocon paneli od slame proizvode se po meri, u milimetarskoj preciznosti i mogu se prilagoditi bilo kom dizajnu, tako da možete potpuno osloboditi svoju kreativnost i ponuditi svojim klijentima kuću iz snova.

Za arhitekte

Noseća konstrukcija

Dvostruki drveni okvir panela obezbeđuje nosivost objekata male spratnosti i lako nosi međuspratnu i krovnu konstrukciju i fasadu. Zahvaljujući odličnim termalnim i akustičnim performansama, vaš objekat dostiže najviše standarde.

Za arhitekte

Tehnička podrška

Da bi vam olakšali, naši kvalifikovani inženjeri i projektanti će pripremiti detaljne tehničke crteže i projekat panela za Vas. Takođe, obezbedićemo profesionalna tehnička uputstva da Vas vode kroz čitavu realizaciju.

Za arhitekte

Održivo rešenje za standard pasivne gradnje

Zahvaljujući upotrebi neobrađenih obnovljivih materijala, svaki EcoCocon objekat uštedi tone CO2. Bez hladnih mostova i lako postignute nepropusnosti za vazduh, dostizanje standarda pasivne kuće nikada nije bilo lakše.

Za arhitekte

Postanite deo naše međunarodne mreže

Kontaktirajte nas i pružićemo Vam više informacija.

Saznajte više o EcoCocon zidnom sistemu

Zainteresovani ste za održivu gradnju? Kontaktirajte nas